Sve o pivu kod nas

Abejow,Ale,Alu,Alus,Beer,Beier, Bejau,Beoir,Bere, Bia, Biar, Bier,Biere,Biero,Biiro,Bir,Bira, Birah,Bire,Birra,Biya,Biyar, Bjor,Cerveja,Cervesa,Cervisia, Chang,Garagarnoa, Garejure, Immiaarag,Labiera, Maekju, Oke, Olu,Olut,Pia,Pijiu,Pivo,Piwo,Pombe,Sor,Öl
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 BRŽE I JEDNOSTAVNIJE PLAĆANJE NA BEER FESTU

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Posts : 539
Join date : 2011-03-15

PostSubject: BRŽE I JEDNOSTAVNIJE PLAĆANJE NA BEER FESTU   Fri Jul 25, 2014 3:07 am

- FESTIVALSKA KARTICA I NA UŠĆU -

Jedna od brojnih novina koje Belgrade Beer Fest uvodi ove godine je i plaćanje uz pomoć festivalske kartice kako bi proces kupovine bio još brži, efikasniji i precizniji.

Revolucionarni sistem plaćanja (RPS) - postao je standard na svim velikim svetskim festivalima. Korišćenjem RPS sistema posetioci festivala moći će da kupe piće i suvenire na brz i jednostavan način, bez dugačkih redova, dok će se hrana i dalje kupovati gotovinom.

Kartica će se iznajmljivati na vidno označenim mestima. Depozit za iznajmljivanje kartice je samo 100 dinara i refundiraće se pri vraćanju kartice.

Plaćanje pića i suvenira obavljaće se na najlakši i najbrži način. Jednostavnim prislanjanjem festivalske kartice na aparat u trajanju tri sekunde, automatski će iznos za kupljeno piće biti umanjen sa kartice.

Iznos na kartici će u svakom trenutku moći da se dopuni na uplatnim mestima koja će biti vidno obeležena i raspoređena na festivalu. Stanje se proverava, takođe, prislanjanjem kartice na aparat.

Depozit i nepotrošena sredstva u iznosu do 2.000 dinara moći će da se refundiraju na festivalu, a nakon toga i, u većem iznosu, na mestima koja će biti navedena na web sajtu www.belgradebeerfest.com.

Back to top Go down
View user profile http://domacepivo.forumsr.com
 
BRŽE I JEDNOSTAVNIJE PLAĆANJE NA BEER FESTU
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Watching A Movie, More Or Less [Closed]
» Down Time with German Smoked Beer!
» Official 'Star Trek' beer lets you drink like a Klingon
» Dutch?
» Favorite beer

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sve o pivu kod nas :: Belgrade Beer Fest :: Belgrade Beer Fest 2014-
Jump to: